Go to content
Karavaanaripaikka (karavaanarikortti)
€5.00
€3.00
€6.00
€16.00 / d

Merchant

Camping Nyyssänniemimyynti@nyyssanniemi.fi040 700 2308Company id:2150686-0 Merchant terms

12.-14.8.2022 ALUEELLA YKSITYISTILAISUUS.

KAIKKI PAIKAT VARATTUINA

Nyyssänniemen luonnonkaunis leirintäalue sijaitsee Keuruulla, Keski-Suomessa. Sähköistettyjä asuntoauto- ja asuntovaunupaikkoja on 45 kappaletta. 

Asuntoautolle ja -vaunulle voit itse valita paikkasi alueeltamme, joten saat juuri sellaisen paikan, kuin haluat. Valitsit sitten paikan vessan ja palveluiden läheisyydestä tai etäämmältä, niin kaikilla paikoilla on nurmipohja. 

Sähköistetyn karavaanaripaikan hinta karavaanarikortilla 16 €/vrk + Sähkö 6€/vrk + henkilömaksu aikuinen 5 €/vrk, lapsi (0-15 v) 3 €/vrk

 

Grilli-/keittokatos

Leirintäalueellamme on matkailijoille tarkoitettu grilli-/keittokatos, jossa voi hyvin sujuneen päivän päätteeksi grillailla makkarat tai onnistuneen kalareissun jälkeen hiillostaa kuhafileet! Grillikatoksessa on myös astianpesupaikka, sekä sähköliesi ja uuni. Myös mikroaaltouuni on matkailijoiden ruuanlaittoa varten. Lisäksi grillikatoksessa on katettu ruokailutila, jossa voi nauttia eväät tuulelta ja viimalta suojassa.

WC- ja suihkutilat

Pidämme vessat siistinä, aina. Alueellamme on wc/huoltorakennus, jossa on 6 suihkua ja 7 vessaa matkailijoiden käytettäviksi. Huoltorakennuksen päähän voi tyhjentää kemiallisen säiliön ja harmaat vedet.